标题: 天悅國際暴擊樣像明星淡妝969,,,爽到爆 [打印本页]

作者: p神    时间: 2013-4-7 19:54
标题: 天悅國際暴擊樣像明星淡妝969,,,爽到爆
今日北上、、致電天悅熊貓、問下有無料到,熊貓話有個969號唔錯950全包價,無念甘多即刻坐上和諧北上尋歡、照舊系火車站叫距地安排免費公司車接送、廢話少說,系房度等緊囡、熊貓帶左入來、哇哇哇、條女根本無乜點化過妝、純到、、唔知講咩來形容、醒啊!!!即刻起Q、爆次先、水床果D服務就唔洗點講啦、哈哈、師兄們心照、經過同意後、影左幾張圖片俾師兄們睇下、服務真系唔錯。
6 j1 h) p. A. ~2 w6 F
# X6 I; F+ ~2 t- _2 }[attach]49564[/attach]) ]' L6 G/ }9 K: i
2 l* I# J8 m9 ~3 I/ M) @
[attach]49563[/attach]' P& U( T* X: i$ ?; a

1 h3 @' ~4 z9 E[attach]49562[/attach]
: m+ c9 s; C0 g) `
作者: ym5672    时间: 2013-4-7 22:55
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: 男人!!    时间: 2013-4-7 23:57
真人肯定丑。。。
作者: joinanthony    时间: 2013-4-8 07:06
不值,,,,,,,
作者: rikeyli    时间: 2013-4-8 10:17
你奈啊,做广告都那么假
作者: maxthonhh    时间: 2013-4-8 15:35
不觉得是淡妆
作者: xiachao    时间: 2013-4-8 16:05
一班
作者: 肉肉    时间: 2013-4-8 16:45
路过,支持下
作者: hiei007    时间: 2013-4-10 17:43
叼,咁嘅货色都话正。成个兰茜咁!
作者: renmin    时间: 2013-4-13 07:21
realy

欢迎光临 (http://yuepy3.com/) Powered by Discuz! X3.2