标题: HH熊猫场超級紅牌980返黎上班第一個鐘既然俾佐我,嘩!好多水 [打印本页]

作者: 蒲恶狼    时间: 2013-3-30 18:08
标题: HH熊猫场超級紅牌980返黎上班第一個鐘既然俾佐我,嘩!好多水
早早就聽說天悅有條囡好索!從舊年到今年一直系度打聽呢條囡既消息。聽講返去過年到依家鐘未返工!無論系4臺論壇仲系熊猫QQ同微信度,一直緊緊關注.我仲同天悅熊猫經理溝通好980呢條囡一返工叫她立即通知我!終於黎消息……
3 P5 x7 q# {8 D& w/ H  p. \尋晚11點幾左右收到熊猫QQ通知,話我夢寐以求既天悅980明日返工了!真系喜訊、又撞到明天仲有假期。唔使想,立即叫熊猫幫我訂好、約好時間1點鐘!哈哈哈哈、、、我要上她今年既頭鐘!想想都覺得自己都好幸福...
6 i! y. B# g; Q9 u" ^2 o( _一點40分左右到佐匯華、但系980仲未到!經理安排我系大堂坐住等緊、滴技師出出入入!滿足我滴眼福1 [% H4 l5 I4 }& u8 X
飲杯飲料既時間980走佐出來搵我、嘩嘩!正、比相片中既靚!廢話少講啦。。。。
% p& O3 N+ X" P拿拿聲入房辦正事!!!入房好體貼咁幫我除衫,逐件逐件除,邊除邊渣我細佬,又幾主動wor,行入去沖涼已經不斷咁錫我 lin 頭,極度挑逗,水蕭啜蛋樣樣自動波,完全唔洗我出聲,上到床做野表情十足,坐連佢仲撥住頭髮咁比我un,un 到 拍拍 聲,真好聽....今日頭鐘真系好多水喔
5 @9 F0 T5 X. g/ R8 ~4 x1 I搞完時間都差唔多夠鐘,同條女嗲幾句就落鐘,趕和諧返歸.事後返黎系熊貓微信度又睇到囡囡生活,順便寫張貼贊下呢條囡

. ]. R0 m9 d4 S; R + n0 L8 I% Z: d' l0 W2 y+ s
[attach]48403[/attach]
7 t! h' q' n' h+ w- R # C( b' a5 L! e$ T- b
[attach]48402[/attach]1 Z( [3 E, j, L( R. a( H% V

作者: 澳洲袋鼠    时间: 2013-3-30 18:33
真心看不懂你们写的内容!!!!
作者: 1196166954    时间: 2013-3-30 18:38
看在线时间就知道是广告了
作者: zhoumzhoum    时间: 2013-3-30 19:41
谢谢楼主提供的信息!
作者: 找爱    时间: 2013-3-30 19:47
不错呀顶一下
作者: 找爱    时间: 2013-3-30 19:47
不错呀顶一下
作者: zzzzlcl    时间: 2013-3-31 00:09
真心看不懂你们写的内容!!!!
作者: asdom100    时间: 2013-3-31 00:24
上等货色
作者: 904177681    时间: 2013-3-31 01:07
路过看看啦
作者: Llyeton    时间: 2013-3-31 14:05
nice
作者: ym5672    时间: 2013-3-31 15:33
欢场无真爱,却多痴情债。寄语沉客船,留得青山在! 礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
作者: 灰太狼666666    时间: 2013-4-1 01:22
不错吧   看看先
作者: 灰太狼666666    时间: 2013-4-1 01:24
不错啊  看看看看看看
作者: superfool2b    时间: 2013-4-1 11:14
漂亮,赞一个

欢迎光临 (http://yuepy3.com/) Powered by Discuz! X3.2