标题: 人有妻女去旅行,我單身一个去叫雞(熊猫场高模) [打印本页]

作者: callmew    时间: 2013-5-3 00:14
标题: 人有妻女去旅行,我單身一个去叫雞(熊猫场高模)
人有妻女去旅行,我單身一人去叫雞,黎到熊猫度,雞場冷清清.此時我失落既心情更加無法釋放!心裡更加渴望等等入房可以得到爆發! Q/ j* `: {  }1 t& X, l
熊猫帶我入到選囡房間...囡囡一到、就其中第一位286條高既車模,令我起佐變態玩法既衝動,好!就她啦……

( i6 p, ?8 I  R: v7 |( j( q
6 \+ U8 }5 |. m7 w[attach]54242[/attach]
! S4 D; E8 Q0 i0 {2 Q# R! c! R; A% U% P# m6 T; q$ m
拿拿聲入房,前奏風騷豔舞!286真系有一手、令我一直都未口爆成功既細佬無爭氣就出佐水、尼個值得贊!接住水床服務、由於286風騷既性格,時不時口吻同聲音勾引下你!細佬有頂起,又瘋狂亂搞完成佐第一Q.返度床上、以往出佐兩次水已經無咩感覺。就想睡覺休息下.只不過尼騷貨穿起情趣內衣。加上D音樂、細佬又頂起了、尼Q就有D耐、做佐三十分鐘!換裝無限個姿勢....一共出佐三次水、榨幹我爹!喔…救命喲……
$ H/ e6 ~  c3 |[attach]54245[/attach]
9 E+ Y/ f( N* z" N' L/ t4 n5 @% u6 p286系你激起我做青春男人既信心、我尼生都唔會忘記你既.今日總是有滴收穫,拍滴靚嘢俾大家欣赏下

$ p: t8 ?1 t0 i  y! J
3 k" S7 Q. P8 p" q  d0 y9 y  n[attach]54239[/attach]
9 [; x" O1 e* c! z 4 C9 `9 J# c- a6 L/ L$ x7 e
[attach]54241[/attach]* P0 s/ R' O; E$ A" B

2 F! k* n  Q9 S- }[attach]54240[/attach]
4 `% x+ n/ k6 N3 F5 S ! f5 u) @/ N7 c( R$ x
[attach]54243[/attach]
$ q/ N& T+ D4 D( o ! R/ A) Y( P, A1 V2 r! z: O: K
[attach]54244[/attach]4 C$ Y. k8 t  j

作者: allenallen    时间: 2013-5-3 00:28
谢谢楼主分享!!
作者: 杰哥仔    时间: 2013-5-3 01:26
常平汇华,支持下
作者: 漂浮的鱼    时间: 2013-5-3 08:12
哦不错的TN
作者: semimi1999    时间: 2013-5-3 08:53
好像很不错啊
作者: ym5672    时间: 2013-5-3 11:29
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享 !
作者: KELVINKWOKZ    时间: 2013-5-4 00:56
臉上一顆大痣。比較惡心。張的一般
作者: 2261567871    时间: 2013-5-5 01:52
丝袜很诱人
作者: luoluo5118    时间: 2013-5-5 10:56
有肉感  爽
作者: 火星幽灵    时间: 2013-5-5 11:13
这个技师妹妹的身材一流啊
作者: ym5672    时间: 2013-5-5 11:27
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: luoluo5118    时间: 2013-5-6 04:56
谢谢楼主分享!!
作者: luxi213    时间: 2013-5-6 15:04
真是不要命了,这么短时间做3次,吓人
作者: 寻爱觅性    时间: 2013-5-6 15:29
睇落身材唔错

欢迎光临 (http://yuepy3.com/) Powered by Discuz! X3.2