标题: (转)忙完展会去伯爵,嚼到肉团团嘅656#,手感一流 [打印本页]

作者: BJweixiao    时间: 2013-6-22 00:08
标题: (转)忙完展会去伯爵,嚼到肉团团嘅656#,手感一流

' V6 `7 d5 f! O* Z' X" {4 l% B3 T" \六月广州琶洲“光亚展”,俾公司派去广州。原本以為可以脱离公司,晚晚可以有得滚,点知就忙到PK。连广州D“飞机场”都无去过。
/ I- y1 a7 l6 _2 C
0 i: a8 B% b0 V终於到佐最后一日,打电话比伯爵文少经理留房* D. W2 `* s) i; ]1 U. Z
) _$ r: ~; ^, S  ~" h; ^
到佐伯爵,文少经理安排佐几十条女过来,我都忍佐几日,点佐个笑容最好,而且有D卡哇伊嘅656.
' \6 A+ M' L: R; ]- |* |4 u4 ?; U0 M7 a6 O
除衫,皮肤好白,而且波好正。手揸落去手感好好。而且好pink,摸几下我就顶无顺叫佢戴袋开火。
* L) B% M% f0 f6 t( ?1 l
, j& f7 f' [# D" A  t) d后来做服务都唔会偷懒,不过我过来消火就唔要乜服务咯。
3 a4 f3 f  P8 q: C. l0 b$ C( X8 U" ]( [9 Y8 J/ _
条女比较好倾,仲氹佐佢映佐几张相,不过我同佢话唔好外传嘅,各位有眼福啦!
' U1 Z# |# V* @. |5 y) C
2 \. N; O5 |8 p) F4 s! S
[attach]61300[/attach]# c9 a* t; T' p* _
5 P  l; e: D: E- d
[attach]61301[/attach]
# K# ~3 \# \+ l% j/ I3 m; a. \) j! ?
9 }% h  U4 I  N[attach]61299[/attach]1 P1 g9 B7 @; e$ X( Z+ q2 K/ ]
4 Q+ z7 R7 c7 T$ `9 V& M
[attach]61302[/attach]' M% D: d0 s5 e' ^3 U! J7 o

作者: slimilk    时间: 2013-6-22 02:55
身材丰满,波波挺大,目测有D
作者: 1196166954    时间: 2013-6-22 03:14
看在线时间 都知道是枪手啦
作者: 健康快乐    时间: 2013-6-22 07:33
身材丰满,波波挺大,目测有D
作者: ym5672    时间: 2013-6-22 10:40
礼貌回复,感谢分享,啥也不说了,楼主真是强悍!
作者: tgxinglang    时间: 2013-6-23 18:32
两队双峰真的靓丽啊,不过身材
作者: 裸のKiss    时间: 2013-6-24 12:40

欢迎光临 (http://yuepy3.com/) Powered by Discuz! X3.2