搜索

[东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎

本帖最后由 tsl 于 2013-7-10 16:41 编辑 . U, O2 v( J9 w: x" F% E5 y

* f& C3 h' x% ~+ o' K* ]                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)
) U& i: C$ E( Z3 c" H; T! q! X) d) Z1 c$ n0 T
     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。
$ ~- A0 _/ z# l2 e$ p
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。
可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。+ T& `; Y9 c2 W3 G0 D
    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。3 V# @6 q0 j; [* k' O. m
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。

! J6 D. w' [# h' v% Q( E$ e) @    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。
  }3 I$ U" [& Z4 P3 f    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?+ g% G. G0 W4 e7 i. V$ i4 l
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! O% s! _& @) |! Z# Y

. o& U8 Y, h4 A4 D* ?
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)+ J" t; Z9 j, E4 H
环    境:90(互动房间够晒大,充气水床垫,可惜无岛国AV观摩欣赏)
1 q$ `2 w/ @2 f样    貌:83(23岁,湖北妹,下巴尖尖,唔系好靓果只,但绝对顺眼)
3 y/ R# U: l$ F) ?身    材:79(156cm,皮肤滑算白,整体好平均)
0 [5 E) E: i% v  a) V7 j9 z态    度:95(第2Q做到落钟为止,好顺得人,你想点就点,健谈)
" V' Q/ f' e( O) `7 T2 j8 I2 C吹    功:80(KJ唔会用手CHOP你JJ,无齿感,DL时间稍微短)  o8 S  S8 E; O; _( ]% k1 n
性器官:85(RT要锡吓先突出,B杯竹笋型好弹手,B紧阴部唔粉唔黑)
) A7 `; C: O/ p6 N性技巧:88(尤其擅长骑术,第2Q完全系距搞BL)$ z" M  t  z1 X) O
性反应:90(叫床声真,2Q都系水份充足,唔似其他JS要加润滑剂)
  T! P7 e- g9 B- O. ^5 x; s6 `) }
; k+ k( R1 [$ v# M" }
平均分:86.25(比较满意)
. H$ D% [5 W/ V! G6 q
1 _$ c% y+ d6 X3 r+ E去片啦!
3 ^& @) G& e* E  g
! m# Q/ n! t& ]( a6 z- B0 L更多精彩,回复睇另外15张图,多谢阿ben赞助内外景图和568号JS图。, U4 g) v* z3 n6 Y: X* T
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

8 x% A8 k4 [0 p+ }* e2 S
, W( Q; v) \, e/ H5 A" m, E; p$ }7 w. ^$ G

) ?% _6 s! `9 N

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

哈哈,估唔到响尼边见到你。  发表于 2013-3-2 14:56
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
7 k! ]. R0 ?) \
1.岸尚水堂       地铁南洲站B出口对面或C2出口 369元一次KB 469元两次KB 早班:128(红牌)、8(13509288459)、16、18、75、90、92(深喉是亮点13724850093)、118、186、199;夜班:123;不确定早班及夜班:1、10、20、28(13826157236)、30、56、62、69、80、82(13428892738)、102、103、111、138(长腿)、160、168; 郭总经理:18925141444 2海之洲   南洲北路 半套 475元两次KB 小蒋:18320169103 连美怡:15818898574 罗部:15818199522 刘小莉:13512727993 郭经理: 18819219875 邓部长:15986321734 微信:hzz15920865557 夜班:953(尝试)、356;早班:326、331(翻版林志玲)、992;不确定早班及夜班:930、308、377、360(吹功了得)、906、907; 3.HD水疗  白云大道体育馆北门 半套338元 COCO:13711493838 4.粤明  东晓南 半套 三百几 龙部:13503080211 不确定早班及夜班:3(红牌)、9、23、28、31、32、36、38、66、69、81(红牌)、91、96、99、101(红牌)、102、108、121、128、161(吹功一流)、169、186、299; 5.永泰国交天池   永泰地铁站A出口 半套338元 13808829607 不确定早班及夜班:668、172(提前一两个月预约) 6.威尼斯水汇   黄边地铁站附近 半套369元 胡经理:15088070017 不确定早班及夜班:11、21、109 7.夏威夷国际水汇   白云区三九脑科医院旁 半套398元.419元 陆  芳:15013301402 唐  佩:15013301565 8金日   江泰路地铁站B1出口 半套  298半套 不确定早班及夜班:239、268(大红牌) 9.尚景(蓝柏湾)    三元里岗贝路 全套468元 黄部: 18588590809 不确定早班及夜班:388、390、818 10.水伊方  珠江泳场7天 全套578元 黄部:13016019988 罗部:13539859050 去前要预约198、138、50、82、66、128、121 11.银星  宝岗地铁站旁影院小路进入 全套468元 13533533778 早班:18、66、12、55、56;夜班:28、26、7、1、6、20、31、36、63、65、83、89、95、96… 12 .大汉   林和西横路63号新天希尔顿酒店旁边的7天连锁二楼 全套468一枪  .568两枪 87568879 不确定早班及夜班:90 13.东海     海珠区石榴岗 半套360元 不确定早班及夜班:80(红牌中的红牌)、92、9、22、66、100、10(红牌)17 14.凤阳   海珠区江泰路 全套410元 雅琪:13512716842 不确定早班及夜班::858(韩式红牌)、838(韩式红牌)、810(韩式红牌)、38 15千豪酒店    江夏 全套 微信及手机:13593745274 不确定早班及夜班:109 16.新乐轩   赤岗(卷烟厂附近) 全套468一枪 李部长13642745443 田部长:13268287287; 早班:91;夜班:22、99; 17.盈泰   海珠区聚德花苑附近 全套528元、698元 钟部:13288496842 罗部:13202099866 早班:163;不确定早班及夜班:18、86、868; 18.月都城     金沙洲 全套438元 张部:13802515236 预约才有服务,不确定早班及夜班:1、32、50 19.足安堂    宝业路 全套268元 不确定早班及夜班:138、168 20.金丝    东风东路丝绸大厦 全套515元 刘部长: 18620806164 只做熟客 21.雅乐淘越华路广州大厦5楼 全裸飞机 22.育泉 较场西 飞机318元 莲部或顾部:13650841317 不确定早班及夜班:55、65、68、82、88、97、99、100、101、116、122、126、130、138、160、162、168、180、182、188、190、191、196、198、212、262;红牌:160、233、268;黑牌:299;晚上6点及8点走秀,可以记号码。 23.玉清池水疗    农林下路新裕大夏3楼 飞机328元 小  敏:13533955367 报2790介绍;不确定早班及夜班:180(推荐)、228、236、266 24.金诗玛水疗    广州大道北怡新路125号  梅花园B出口 飞机338元 张经理:18218224206 25.客家王    广州大道北正佳酒店旁 半套338元 张  琳:13611474422 26.王子休闲会所    大石人人乐超市旁 半套388元 部长:13326401621 199(红牌13119532698)、189、115、109、112 27.新广北国际水会  齐富路易恩廷酒店4楼(葡京酒吧楼上) 全套415元 许部:15013035093 28、30、43、66、6、62 29.画廊SPA     寺右新马路长城酒店5楼 飞机330元 田经理:13826473846 102、138打算
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
# L% ^/ l' I/ |  w! K
本版积分规则参与/回复主题          a! K4 _+ a$ Y7 F2 P
收藏本站开启辅助访问2 e( z: l. D$ w& p
' ^0 |" D4 X, z; N
% L2 @) W3 f! d- f7 a" u0 F

) W4 p$ I  m! [8 d4 U7 o. W8 i1 Z6 B9 ?4 T. M/ M
: V, l, {4 P! j, g* _9 T$ b2 C. v

, k6 T9 ?7 s. ~9 Y8 z! |/ x7 E8 F0 G' a  ]! Y5 n

8 a& `5 i; U1 Y( K2 Y. s
. C6 V; z, K7 w/ v4 i& A6 I
4 Z# i7 f3 D2 P9 o1 F8 p7 W  q% F( V/ c+ L1 a
& D9 J7 S: a8 E. \" r! V) j* G

! y. i' C4 j5 G2 _4 O5 {! S3 r1 W: _! A, d: m7 N! `" ?$ _+ D8 c

n  T" t5 y4 ?
  w0 A) [& w. k" e  n* q  S! P) m4 U$ S5 q

6 b6 h0 a7 P+ U8 h6 r/ `+ r
* x# r! C) T. I1 C) R1 T) r/ f9 x" q) a

1 ~3 H  `! Y) U) X+ h$ |( ^
  v( Y8 s4 M8 H: E4 L+ p
( [4 H/ F# Y: l9 Q8 Y- ~. n  d  ~9 Q( M+ p$ A7 \

' g) a# c% v# h# Q8 {: C0 N5 @0 X  t6 Q  p3 r$ z% ]
1 y* C) S' M; M0 \

3 s( k# d8 ]2 B6 c3 n/ ]  d) {8 ]$ s( {8 M3 U; w9 @; D
( r* R0 G. k* }1 T. L
0 e" q$ x0 U4 I0 c( T$ k4 E! o

- J& `* `8 _( r; k* s# W; |
" R0 ]* \9 A# r- R! Q* ]. M* R& O! N5 v' n
! b' x% F$ D% A/ u( p4 f% k; h

. L) I! N1 ]; h" T' l' G
, A! ]% p, \4 K" {
: ~) E, ]' \- e( C( T) F
! X3 D9 Q1 `0 @: z
4 I; J- ~: P; P4 e& @% }( @$ q, o' H' w/ |  V' d5 j

$ X$ H% `7 l. ], D3 J# q+ a; ^
& ~& F) m: E; |# ]0 z
# e& h" E+ l/ a6 D) F- X% u* n, s7 o6 R" e$ x

, L% H3 r- n% j- [1 {
5 Y. v2 U8 ]0 f试水者 在线 |我的 |设置 |消息 |提醒 |退出
' F; p! q* C% E4 a积分: 56 |用户组: 注册会员9 I1 p5 ^3 c1 r$ W( ^' [5 A
快捷导航- M/ L$ F9 H) N. A% y# C* o& E
首页蒲点资讯交流▼体验▼靓照交友管理7 I/ i" i8 g0 p9 g" X" T- U4 g
5 o- R0 @6 H% K

7 s- ~, F2 c- z, ~* l4 `% a/ V8 U% u: d: n; H2 ?  l

2 c* `& f3 N' n0 |* z
& _# J7 d& s  u! e9 M- }* F: }8 F# Z  m2 C0 @, n: }6 E

! f9 b$ {6 v6 |' t; [8 f/ E5 W. Z( T6 J! b

" E- Y8 z; y; I4 ^- ]8 V3 T( Z. \# h! m& ^0 R' y9 s- H. Q- i& g

1 P1 w- i' y$ T
# `, K/ v3 ^& h8 t6 t
0 _2 A2 s$ M& u: ^
2 C- E1 _% [: O7 C3 i8 r+ v" [+ L# |- u' N* l, N8 k0 U5 q0 a3 ^; Y

/ r/ L2 q' w' o
% J$ g: h4 |1 V% d8 Q, S5 H' e
6 k$ k; ~9 z" M% ]. x
. B3 M4 ~: L% }1 D* e
& m& O% b7 I' O+ |0 X. p/ a* n+ h) z# T) K+ q* f8 j

! f1 ~7 Q, |+ v; M! n$ Z. U, J1 g* g  c/ e0 A! {
& ]( t( ^( E) W& p' ^& r

1 @2 n# C4 B8 q( `$ |) {% f% B5 z
4 \6 N6 F( e. ?! l* o' Q8 g4 [
4 W- o, y5 W1 L& |- w- Z1 l9 M8 _+ A, X0 ~

; y) Y: \- F, b# Z7 k0 p+ r" m; y  w  `* [6 e+ n6 {

( G! v( O+ f3 I. W
  w  l1 Z( b9 O! z
% c! {6 X1 U0 M/ N, b2 d
6 \! r2 U8 t$ r: q$ |# H2 n
. N! e3 e0 W9 M; B! A5 o3 n2 s2 d3 j1 V) ]

$ p+ a! a) F3 A1 h2 R, T4 \
5 E' s3 y# N+ b+ X0 `% z5 A
% i6 y. z$ p/ I" ^% u7 _8 n, r3 f! a

6 R% N6 t2 b0 N8 H' r* q" w- Y8 P8 y/ o1 K6 r7 T  \
1 x  A! w4 [: R& g2 R! g" X2 q
+ x4 L0 }+ `& s7 `
" P" s; c8 g$ _" Q# d
1 E" H- ~% {7 s

. ^5 |- y9 ?7 u% _( ^4 y3 B8 q' @8 S6 R

% v. p( ~2 k) S0 h' ?/ C$ \% ~; J5 M$ u2 U  o
( [# o5 [; E& D. u8 X  ^
+ M- ~4 Y4 J( r! P7 W

1 p  f* W; n$ a4 s: {: ]4 `8 u  R& M( A7 {2 j* p8 u7 R/ I" U1 D. E
  M! h' T2 k) F# |) D' ~# l1 c/ L
5 l3 O9 g& f$ c3 w
8 ]* I$ {* R/ V
" }! H! ]; r' \6 t8 ]0 U
$ i8 ]! D* }5 ~% ?. P1 {! u' i- X. m
6 g& r! o, T% d, X
' k7 L5 i8 U# F  W

8 @/ |4 |2 H/ ]* l( `) T5 m8 t: K+ b! V8 y- X; I. E" S" Q" j

, l$ F0 H* x1 `4 u/ V' t& D
2 L5 o, u5 x% i1 c0 t9 a4 R/ S+ R8 ^9 m, l* Z' b* A/ M+ {

( c+ N0 K6 e7 v9 [' e
3 Y0 m5 ^; x3 ~" @2 n8 l2 |( X
% [% u2 J- [0 i. i( o* {6 J, [- N, l$ n6 U, _  O- _# \5 c- s
. b% Q  V8 ^" @/ @; o4 g8 t

9 E6 l1 v* P' w# H! }' w' o* h) }. b3 x8 m

7 C$ B" n" U- ?# z: Y; I5 b- q) W: |2 h: ^

; B+ O+ V- R/ u- t
- F: q+ ]- a$ J( E6 ]: n* ]3 k, e! R. A5 Z" A2 R  B
& B$ O9 E1 r5 ]# b3 v
6 u0 h8 K/ d2 c4 f$ p
请输入搜索内容* p/ I9 `; ~8 I/ v6 y1 j
帖子0 F; E- ~; p6 }# S. [7 v
搜索        * n+ d/ M3 C7 F' K- r; A
»首页›广州桑拿论坛›体验点评›tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志 ...
9 L" m+ d# R4 z# e* H12345678910... 51
9 N' b9 R0 C' Y, y" C1
, E: z% B. n8 k& Y" h9 ^ / 51 页下一页8 n9 m6 l4 \, Q
返回列表发新帖回复
1 l: H6 O: e2 p查看: 32421|回复: 1019
7 @* r, v! i! E* C# M; g1 a: g打印 上一主题 下一主题 [东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎     [复制链接]
4 J# U9 W6 m2 Y) d# O* ktsl. X1 k9 T8 f3 V% O0 l

+ Y' c% P6 v1 Z3 d2
& i" e4 x" z& H+ {3 {主题       
! D/ @: |! K( E' m6 r15
# L% q7 n/ y% ^4 ~7 S6 e帖子       
" ?" A; F% s% z! G274) T$ V! O2 G7 r
: A% u6 `( P5 [. d9 ]6 z注册会员8 }. z3 W2 G* H: U
积分274
, g1 [! z' O2 R9 m# w- M发消息        5 I" {- a+ P  @1 l1 \
2 v$ f0 N3 e1 Y跳转到指定楼层 1#8 C0 [$ S$ b8 \3 v# h# c7 E
0 w" u9 M+ B. z. l本帖最后由 tsl 于 2013-7-10 16:41 编辑
- R+ O' I' R6 B3 f8 u& N3 P7 J1 k# V: X. v1 \1 U9 q6 V+ v/ e, f; w% j# H1 @
5 t( {# f1 b- O' f3 m. ~$ P
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)+ O# i5 {3 T* G/ m  [' F1 B/ m

3 G9 @3 e8 q0 H; w6 G* l     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。! Z0 e0 P  s! _  X9 g! F
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。
! h4 ?  @: s5 J    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。1 @) u5 C5 C* m, z, c( m- S
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。6 c1 v( V# |9 J1 u) }" J+ m
! H: p+ O, }& G9 e4 U) D0 P    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。5 s- C6 j& K$ s
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?
2 C" `! E) l' n6 Y+ C& N                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! t/ |. S. |2 P& W& E7 S0 J& t5 S( h
. ^$ Q4 @' v  Z3 c) M5 U) \7 ^
1 m7 s9 k7 w6 _9 l$ f5 B* s0 S全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)! Q6 g# W1 j# X; ~3 X
环    境:
沙发梗系自己坐
不错,谢谢分享。。。。
不错 不错 楼主辛苦
谢谢楼主分享!!
幸福
感谢楼主分享。。。。。。
不住伸手抓去,
不顶不行啊 实在是人才
thank you very much!
本聊的DD,
亲密无间正常举行亲密无间正常举行
真不错
fvjdhfjffkj
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
教育厅的模式
这个很不错啊
,隔离又见到汇美,都系唔过去啦
最新图文