搜索

[东莞] 常平一路向西大戰白雪公主896加紅繩捆綁,多圖!望版主加精!

全段時間俾損友拉咗去深圳玩,所以冇去桑拿,今個星期想搵個皮膚白滴嘅女女服侍吓,放班損友飛機,獨自去偷歡。" w( r2 v9 \4 Y6 z2 d0 H" g6 L
自從DG開反之後,好多場都正常返CP成兩個月冇去,精心選擇目的地揀咗旺角。
" c9 t$ |3 ]1 x) g% S/ D8 fMB就更加耐冇去,想去睇睇吓咩料。28號打電話YOYO訂房,當晚8點到酒店大堂,一見個副理,哦....原來係你,以前喺mb做過嘅。佢陪我上樓
! M$ J2 Z6 R9 w. k8 Q入房揀女,睇咗3轉,見到個好似白雪公主滴女女,就你啦。
; n0 w" p; ^. ^女女896,來自江蘇,樣OK,身型正偏瘦,但對波系都上海個滴出咗名嘅小籠包,夠白就OK,開波。
2 g4 S. I4 m1 t, N" k- w先沖個涼,返上床,我嚟先,錫完一輪小籠包,到女女做嘢,俾對小籠包同佢條俐掃勻全身,然後吹,加上電視播緊4仔,忍唔住那那冧帶套,男上插呀插,睇住對小波係咁fing呀fing,好快搞掂1Q。
' @: l: B$ q  i0 ^成身雪白做水床系好舒服多滴,又有小波夾腸,加上電視4仔啲叫聲,細佬好快醒咗。返上床,女女奶勻我全身,吹咗一輪,帶套,狗仔式插呀插,佢自己綁住自己引誘我,出咗第2Q。
% a% q& o$ l3 J/ N8 ?( m/ j3 _9 Z  Z女女含住暖水幫細佬清潔完,休息一陣,女女幫我按摩,吹吓水,然後攬住一齊睇4仔,時不時搞我細佬,加上佢帶住紅繩,搞搞吓細佬又醒咗,女女自動波唔駛叫,即刻幫我吹,吹咗一輪問我帶唔帶套,我話要口爆繼續唔好停,吹呀吹,呀.....衝刺!爆晒落佢口,首次完成3Q,飽晒!
! {0 a& Q6 M% ~- u* Q7 t3 k/ v女女服務一流,臨走前同佢影相,初初唔俾,氹多兩氹,俾我影好多張。埋單750人仔,抵過深圳機場舊1Q冇服務。- Y- t+ }1 z6 F" C7 h0 y1 i3 K4 Q; n
出到大廳,YOYO开会,由佢同事招呼我。,白雪公主滴皮膚可遇不可求。
2 v/ D! ?1 R/ }0 G% A0 W
; ]9 h6 F; X6 ?4 @. B; M
; i# {' |9 y9 E9 A1 r# A9 x
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

8 j# D; |/ B1 Y! m) ~

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了以前,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪   推荐 打火机56 昨天 22:30 以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了以前,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪$ a"; i  q* Q/ {' z&
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!

7 Z: a) f" L* W( l以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了以前,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪
等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了以前,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复
顶顶顶顶顶顶顶的
看看先
正哦1 \$ D, {, U: y$ G+ P- L
hfdhdfhnfdjnfgjgfjgf
看看看看看看看
看看啊,
lkghkjgjhfgj
看看先
顶顶顶顶顶
睇下先。。
看看先
很好 非常喜欢
最新图文