搜索

[东莞] 首试常平桑拿,林冲场958好玩得

3 z. d4 J# a5 S4 p! N2 j; x. x  长话短说,本来一直系玩开快餐同机场,听讲东莞常平服务业非常发达,咩花式都有!咁未心思思想去试试啦,问个Friend边度既安全又好玩,个Friend介绍话,常平有间场唔错,于是系个Friends度罗左林冲既电话。
0 P+ T4 e- q& h# T. n/ a   7 t4 O8 X& \4 L" m; L
  电话约好到步常平后,林冲派车接我,去到酒店,报完订房信息,见到林冲,好热情,招呼唔错。同林冲一齐入房,开始简囡。囡囡一批批甘入来,林冲真系好有耐性,虽然我睇左好多批都未简岩,不过林冲全程无黑面一直都系笑住陪我简。话事话,呢度滴囡囡都几唔错,虽然一早我就有睇岩既,不过我谂住睇多滴,所以一直都无落手。最终,系林冲耐心推荐下,我选左958#,听林冲介绍,呢个囡囡服务超掂。其实我简中958#完全系比佢外形吸引,因为佢真系好有气质。0 ?0 Y( Y3 J4 C  m! ]6 ?

1 }: Z  N0 d: M( E5 B$ A  958主动拖住我只手入房。东莞ISO真系好多花式,比起快餐同机场简直系天堂与地狱既区别,多左唔知几多花式,而且仲有水床,好正!由于我习惯先冲凉再搞也,先哎囡囡帮我冲凉。驯系水床度比囡囡帮我服务。水中萧吹两啖就叫佢上床吹,上到床边调情两嘢囡囡就一口含住我条9,边吹边摇头,好有嘢性,仲黎个360度旋转,爽到死。吹吹下,又变成69式吹,一边玩佢小妹妹,一边享受吹箫既快感,最后要出时大力指插佢个西,全部爆响佢嘴入边,净系可以用一个字“爽”字来形容。跟住按摩一阵,细佬回复元气后,继续叫囡囡吹,硬左就来第二Q,带套插西,插到囡囡西水长流,快感一到,忍唔住,完成第二Q。
* O0 [7 L5 v$ Y/ P; `5 v   
/ c! `- T2 E$ o1 T% Y  买单后,林冲安排专车送我到火车站,坐车番归!% q4 L' L: R9 |* [$ j
   7 ^9 `* v  q9 z* u) n/ l
  东莞常平真系好好玩,以后睇来都会经常到常平啦,林冲场软硬件都OK,囡囡玩得,林冲招呼又好,呢度应该会成为我主场!- [* j( ^  k* m4 x) h
   , o$ Q* ?6 h" y) h5 w4 D' f
  相,第一次去,唔敢影,加左林冲Q,响佢空间下载左几张958既相分享下。
5 I' p  l, v  F+ s# Q$ |
8 E3 K6 e& P% _9 o1 ^

3 f! I- }9 x; C3 n8 Y6 T

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
不错,好好顶一下!
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
看一看图,谢楼主
大波啊~~~~~
好似好正甘喔条女
支持LH,支持LHMM。
最新图文