搜索

[东莞] 熊猫间场“川妹”勾引起久不起身既慾望,就搵川妹

一直以来聽講熊猫间场呢排到佐好多囡囡,質素都提高佐!!!日日都想住過去探虛實,終于都抽出時間過去一趟 !call熊貓訂好房間!!!立刻起身和諧號奔向CP,到熊猫间场拿拿聲入房睇囡先……睇佐有四轉。確實囡囡真係多佐唔少!質素都提高佐滴滴,豬扒少佐!揀囡過程中有一條囡特別俾我放電、好象好需要、好需要……
2 ?, e% p; z" F5 S她心裏一定係度想緊:哥哥就揀我啦、上我啦!妹妹我要…小妹妹好癢哦!哗哗哗哗…好啦、就滿足你要求!四川妹……熊猫间场既NO.522' ]! c& f' B* ]
服务过程照旧不表,总结条囡有滴酷、但系服务够落力!
8 [0 o! [/ Z$ y: |- R5 S# E. k
; ^2 v$ u9 D$ Z% G7 S
; }# ]! Y- ~; P6 v# Q+ ?) e% E

1 P4 E4 y& ?# ], W& t: A1 y% {& C# T- W9 z& e

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

波大腰细翘臀,值得一搞!  发表于 2013-6-15 18:28
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
波大腰细翘臀,值得一搞!
最新图文