搜索

[广州] 新市新广北QT赛后包饺!!!!!飞虎出精

广州这个开放、包容的大城市,以下包饺我决定用本土语言,为大家讲述,新广北出精一役……
* L" A$ T# _7 Y% H) d
/ [9 Z0 M) F/ z+ A) Q, E6 g原文再续,书接继续。话说,自从系哩个论坛蒲左一段时间,都掌握左唔少广州城内的悠闲场所。记得上一次睇到一篇非常出彩嘅文章,好似系小明同学(唔系好记得清楚系米小明,如有讲错,多多包涵)写嘅一篇,关于新广北嘅赛后包饺。小弟抱住好学求真理,坐言就必起行嘅心态,决定进行亲身验证,踏上出精之途。。。。
4 i/ B$ F# j6 c: Q
4 S' ]0 l! n  b3 J, Z. `  m' Y系一个月黑风高嘅夜晚。。。(你卤味好似写得有D多,仲未入正题- -!)本来约左一位朋友去试,点知我已经到嗨左门口,佢扑街先熬底。叼大佬啊,扯紧嘎,菊左好鸠几日嘎啦。所以,无计啦,唯有单人匹马冲上去。! D3 g) r8 X6 E- B' R# U- K% t
& t- W2 T% w; ~
一上到去,环境都系甘啦,普普通通,d小弟系度睇电视,叼都唔叼你。无乜人,不过可能来得比较早,先晚黑8点左右。甘洗刷完之后,就例牌入去休息室啦。一睇,空liaoliao嘅,得果几张凳有人,都系果句啦,来得早。一坐落,就有BZ行埋来sale客啦。。。
; ?& s# Y( Z  q0 E
' ?  p  i6 v5 g7 x系哩度都要话比大家听一个经验就系,去到新场,真系老虎蟹都要扮len晒熟客,好似已经来过一百几廿次,等下就会讲到点解会有个甘经验。9 ]& a0 T% p; n! i
/ k! q  i- p6 K8 n, q3 f# j9 P
好入翻正题,个BZ系昏暗嘅灯光地下,都算过去。甘根据以往大神嘅经验啦,就梗系哒晒朵,话啊边个边个经理系唔系度啊,无返工咩之类的。(个样一定要坚,要淡定,唔好露出破绽!)然后寒暄左一轮之后就报JS号码。BZ一听,一开始都话,无啊,无哩个服务嘎。后来讲下讲下,戒心就低左啦,从fj,bt,一路讲到话,系无错,我睇哩个场,系有QT嘅!(所以话,要淡定!)好,book左JS,等左10分钟,就入去啦。
+ v" _' p/ X% p4 v& S6 B" |/ i( N. T, r
入到房,都系甘,黑麻麻乜7都睇唔到,不过又盏好暧昧嘅红色灯着住,加上走廊灯投射入来,算勉强可以睇到JS个轮廓。我一开始点28号,大神贴话系红牌,我休息紧都听到有人点,不过无翻工挂。后来点左个都系推荐个,86号。哩个86号一入到来,唔错几高,有165+,我个人中意高妹。而且系北方人士,所以比较大只,略有肉感。佢一除晒,啧啧啧,紧要,个波好大,好软,好爽。。总之好len好扎啦。不过可能d JS做得多波推,个波d皮肤都唔系甘好,不过大!!!就由佢,总之正啦。服务都系果几样嘎啦,含吹濑咀范范齐。而且哩个86号,都几骚下,系甘扭系甘扭,叫床声又正,略微淫荡。(写到哩度,相信大家都扯晒旗咯挂)最中意佢濑耳仔果下,有触电嘅感觉。讲到戏玉,小弟首先用观音坐莲,然后老树盘根,再来肉面飞龙,最后当然系我最喜爱嘅姿势啦,老汉推车!!!由跪系床上,一路推到落床企系度。由于JS比较高,脚长,落床企系度推果阵,超级无敌有feel。大家可以幻想下D av女优嘅姿势,就系果种感觉。
7 _# q2 ~/ a# t
( Q0 F: D7 f2 j8 H2 }而最令人难忘就系,我企度老汉推车,快射果阵,JS突然申直条腰,然后贴住我身体,将我往后逼,逼埋墙角。最拿命就系,娇喘甘系度问我:舒服吗,爽吗?Holy shit,我简直爽到到无野讲。本来冧住拔出来射,都估唔到佢有哩招,直接缴械投降了。3 P1 A2 L" W3 B) m& o& K+ Y! ^

, @* ~  j1 H% {* d. V写到哩度,相信都加都心郁郁想试下嘎啦。我已经加左BZ微信,BZ微信里面d相都几靓女,搞掂之后我同佢book技师,望佢头像都扯扯地。下次再去的话,我决定要试试传说中嘅,28号红牌,听闻仲正。( \2 W% ^* X. Z# C7 h) g+ c
/ g$ G" k9 h" f4 a% m$ q
今次个JS系86号,价钱系408,不过要加15蚊衣服费挂。  m- o! \9 `" u- u
& U# ^- |' c* V2 s6 ~
射完出来,行行企企,有野吃,有休息室。不过我习惯搞完,吃小小野就撇,唔会逗留太耐。好今次写到哩度,下次试完28号红牌,再写过。
5 r7 j3 A& z1 F& t, P4 P" z/ x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了以前,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪   推荐 打火机56 昨天 22:30 以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了以前,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪$ a"; i  q* Q/ {' z&
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
大佬,比个部长噶联系方式好喔,地址都写出来嘛,多谢大佬啦
多谢分享
赞,地址呢联系方式呢,老大
不错,不是亲身经历好难写得禁好
不错,不是亲身经历好难写得禁好
但系……地址呢
哪位大神给翻译成普通话看看
大佬,比个部长噶联系方式好喔,地址都写出来嘛,多谢大佬啦
有没经理联系方式  ,求介绍  
好久没有进来呢😊
联系方式啊
白痴酒店 打过去前台傻愣愣的 求部长联系方式
求部长联系方式啊
有机会过去尝试一下
多谢分享
好文帮顶
是真的吗
挖掉!!好好好!!!冲冲鱼洞
话时话,拆咗啦?点解上网揾唔到?
最新图文